Hva er Bilberry?

Bilberry er utviklet av og for aktivitetsbedrifter. Programvaren forvalter hele din virksomhet - alt fra å holde orden på kundeoppfølging og bookinger, til å styre ressurser og økonomi.

Bilberry er det engelske navnet på det norske blåbæret. Det litt større blåbæret som er hvitt inni, er importer fra Nord-Amerika, og heter blueberry på engelsk. De amerikanske bærene er også sunne, men det norske bæret har et enda høyere innhold av vitaminer og antioksidanter.

Bilberry er litt bedre for deg, lett tilgjengelig og rimeligere å anskaffe enn sammenlignbare bær fra utlandet.

Bak Bilberry står 3 norske næringslivsaktører:

XXl logo

XXLofoten:

Fra sin base på kaikanten i Svolvær tilbyr XXLofoten et bredt utvalg av aktiviteter hele året. Selskapet ble stiftet i 2005, og har solid erfaring med å tilby kvalitetsopplevelser for privatpersoner og bedrifter, inkludert kurs- og konferansemarkedet. Fisketurer, kajakk og RIB er blant selskapets spesialiteter, og i 2019 skapte de minnerike opplevelser for over 15.000 gjester. XXLofoten har utviklet og aktivt brukt Bilberry gjennom de siste 5 årene for å styre sin drift.

XXl logo

DSD:

Det familieeide konsernet DSD tror på verdiskaping gjennom langsiktighet og innovasjon. De jakter på bærekraftige muligheter og gir mennesker og teknologi tid og rom til å blomstre. Selskapets historie går helt tilbake til 1855. Med hovedkontor i Stavanger, har de totalt over 5000 medarbeidere ansatt blant annet i Tide, DSD Shipping og Zinus.

XXl logo

Go Fjords:

Go Fjords er en aktør innen reiseliv med fokus på å tilby norske opplevelser. Selskapet tar turister med til kjente og mindre kjente attraksjoner på fjellet, langs fjorden og ved kysten. I 2019 sendte Go Fjords over 50.000 reisende på tur, 90 % av dem var utenlandske. Selskapet som ble etablert i 2018, har sitt hovedkontor i Bergen.

Til slutt: Bilberry er en vitamininnsprøyting. La oss starte en reise sammen, og vi vil være med å revitalisere din bedrift. Vi kan love at vi ikke er på bærtur, eller at dette er noe som er helt i det blå.

Oppgrader til Bilberry
bilberries
logo

Bilberry

Torggaten 5, 5014 Bergen
Tlf: 480 60 333
Epost: kontakt@bilberry.no


Ta kontakt for gratis demo.


© 2020 Bilberry
All rights reserved